|
|
#1 |
|
ügyeletes Főgonosz
|
Ha reagáltok a Niotherg Izé-féle ostoba hsz-ekre, ne csodálkozzatok, ha eltűnik a topik.
Újranyitva. Legutolsó módosítás kléni által; dátum: 2009-05-14 14:44.. |
|
|
|
|
#2 | |
|
ez a második otthona
Regisztrált felhasználó
Regisztrált: 2007. Dec
|
Quote:
Egyébként miért nem lehet kitenni? |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
ügyeletes Főgonosz
|
Quote:
|
||
|
|
|
|
#4 |
|
nem ma kezdte
Regisztrált felhasználó
|
végre... már nagyon idegesítő volt. köszke. Bármikor bármit kérdeztem, bármit mondtam azt az ő kretén hsz-ei követték, de remélem új világ jön, és többet nem regel forumra.
üdv. |
|
|
|
|
#5 |
|
poros a billentyűzete
Regisztrált felhasználó
Regisztrált: 2008. Jun
|
Sziasztok
jorak vagyok elég sokan ismernek a traviban. A speeden megint letíltott a multi (kötelezem a tagokat a tiszta játékra) szerencsére külső fórumunk van amibe nemtud belenyúlni. Csak érdekesség képpen amikor szóltam neki, hogy leszedték az egyik falumat 1 perc alatt, visszaírt, hogy simán indít ő is 1 mp alatt akár 8 támadást. ? mókás ezt csak ídőzítővel ill manipulással lehet megtenni. Kiírtam a profilomba hogy a támadóm csaló. A multi törölte és ő írt bele, csak közben beszéltem a taggal msn en és elmondta, hogy manipulálja a támadást. Nálam van a klánsereg a speeden kikörleveleztem és a fórumba is beírtam max 1 órai nyersi jöhet. Megint letíltott mert az egyik tag többet küldött. Érdekesség szintén Griffest támadtunk. Akkor itt felvetődik már a multi pártatlanságának kérdése. Szerintem és ez csak személyes vélemény a speeden, korrupt a multi. jorak |
|
|
|
|
#6 | |
|
nem ma kezdte
Regisztrált felhasználó
Regisztrált: 2007. Dec
|
Quote:
|
|
|
#7 | |
|
még nem tud mindent
Regisztrált felhasználó
Regisztrált: 2007. May
|
Quote:
Az pedig, hogy a klántársad többletküldése miatt ne legyél zárolva, két folyamat együttes használatával védhető ki: - figyeled a piacod, és ha látod, hogy valaki többet küld, mint amit a szabályok engedélyeznek, írsz egy levelet erről az MH-nak, ÉS - a lehető legkorábban - akár a nyersanyag beérkezése előtt - visszaküldöd a feladónak a többletet. Ha ezt nem vagy képes megvalósítani, akkor ne tarts klánsereget! Nem köteleznek rá a szabályok...
|
|
|
#8 | ||
|
ügyeletes Főgonosz
|
Quote:
A válaszból ítélve, tudom ki válaszolt először neked, szerintem nem 8 volt az a szám. utólag olvastam a hsz-emet, félreérthető, nem vagyok speeden sem Quote:
Nem hiszem, hogy csak ezért lettél zárolva, minden MH tudja, hogy a fogadó nem tehet a küldésről. Hacsak nem léptél be hozzá |
||
|
|
|
|
#9 |
|
poros a billentyűzete
Regisztrált felhasználó
Regisztrált: 2008. Jun
|
Hát akkor egyszere két válasz
1 másodperc alatt 8 támadást csinálni csalás nélkül? Szeretném tudni hogy kell. Aki megtudja mondani a klántársai termelését az meg valamit tud már. Én nemtudom kinek mennyi az órai termelése. |
|
|
|
|
#10 | |
|
még nem tud mindent
Regisztrált felhasználó
Regisztrált: 2007. May
|
Quote:
|