|
|
#761 |
|
sohasem alszik
NEM VAGYOK MODERÁTOR
Regisztrált: 2007. Jun
kor: 24
|
Valszeg semmire...a top akokk közül kaphattak páran levelet tőle,mivel aranyék kapták ugyanezt azt láttam. Viszont ez a tag mindkettőnktől messze van,közünk nincs hozzá semilyen síkon,meg most őszintén amugy sem foglalkozok egy darab 97es népességűvel sem.
Talán mondták neki,hogy írjon egy ilyet hátha visszakáromkodunk,és akkor letiltanak minket,nemtom. Egyébként mostanában az a tendencia figyelhető meg,hogy ami levelet aranybogárék kapnak,azt szó szerint megkapjuk mi is.
![]() Legutolsó módosítás H5N1 által; dátum: 2010-04-13 08:15.. |
|
|
|
|
|
#762 |
|
otthonosan mozog itt
Regisztrált felhasználó
Regisztrált: 2009. Nov
|
15 popos acc levele:
Szia Kötünk szövetséget? Amint látod nagyon jól fejlödök és sok katonám van!!! További jó játékot, addig is farmolom a környéket szia --- Hát,mindenki mást ért a jó fejlődésen. :P |
|
|
|
|
|
#763 |
|
még nem tud mindent
Regisztrált felhasználó
Regisztrált: 2008. Dec
|
Ütemesen halad a saját tempójában
|
|
|
#764 |
|
otthonosan mozog itt
Regisztrált felhasználó
|
Én is attól tartok. : D
|
|
|
|
|
|
#765 |
|
2 billentyűzettel dolgozik
Regisztrált felhasználó
|
és neked mennyi a popod?
|
|
|
#766 |
|
otthonosan mozog itt
Regisztrált felhasználó
|
261 .
|
|
|
|
|
|
#767 |
|
még nem tud mindent
Regisztrált felhasználó
|
Apró különbség,nem szembetűnő
Tedd farmmá ^^
|
|
|
#768 |
|
2 billentyűzettel dolgozik
Regisztrált felhasználó
|
Háttértörténet: 3 napja kijött a védettségből az egyik támadófalum tőszomszédságában.
Minden nap lekaszáltam ott 1-2 légiót, aztán ő támadott meg: http://travian-reports.net/hu/report/117995325de Hazakísértem, 1 mp-el mögötte csapódok. Reakció: (lentről fölfelé) ok, szeretem az ilyet. menni fogok. ne is aludj, nem tesz jót az egészségnek:P ____________ **** írta: Szia! Nem tudsz akkor jönni mikor nem várnánk, de azért sok sikert, én neked drukkolok. Mint láthatod, germán vagyok 2 db búzás faluval, így nemigen kenyerem a menekülés, a béke pedig még kevésbé. Mindenesetre nagyon örülök, én is úgy gondoltam, hogy ezt a klánjaink bevonása nélkül intézzük el. Szeretettel várlak bárhol, bármikor... ebben a körben most én leszek a vendéged. Üdv, inad ____________ **** írta: Nem üdv, kövire akkor megyek amikor nem várod, menekülni fogsz vagy megtanulsz mellettem békében élni. döntés a tied. ja nem igen érdekel a klánod, barátaid, és hasonló marhaságok. nekem is vannak, nem velük foglak elveretni, hanem saját erőből. itt a pont
|
|
|
#769 |
|
már tud valamit
Regisztrált felhasználó
Regisztrált: 2007. Jun
|
xxxxxx
- ma 17:43:30 Kedves blablabla. Panaszt tettem a Travianon hogy nem hagysz fejlődni. Már csak szólok, hogyha kapsz egy rendszerüzenetet, akkor ne lepődj meg Üdv, szép napot: Máté |
|
|
|
|
|
#770 |
|
ez a második otthona
Regisztrált felhasználó
|
Ha folyamatban van rezidencia épités akkor is visz hüség pontot a vezetös támadás.
Nem bisztos, hogy Te elöbb raktad be a másodperc töredéke elött mint ahogy indult a támadás feléd. Mh:XY ____________ xxxxx írta: Hello a kérdés nem az volt,olvasd mégegyszer végig,ha nem gond.... A srác foglalt falut,1.hullám és a 2. hullám közt volt 1mp különbség,védöt nemsikerült az 1. hullám után beszurni,hogy megfogjuk a törzsivezetöket,ezért rezidenciaépités volt épitéssel másodpercre betéve,mint ahogy azt leirta Daw.... S ez lenne a kérdés... Üdv.:A*** ____________ Multihunter írta: Szia! 7-8 támadást is lehet azonos mp-beli csapódással inditani. Ez nem szabálytalan. Mh:XY ____________ xxxxx írta: Szia! Jelentés nem található Jelentés nem található Jelentés nem található Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ha mp 58-ra jött az első hullám, utána meg ugye 59-re a többi, és én mp 58-ra tettem be időzítve rezidenciaépítést (előtte lebontottam teljesen, egyes szintet tettem be időzítve), akkor hogyan tudta 58kor lerombolni a nem létező rezidenciát? Na mert ugye legjobb tudomásom szerint az van, hogy a támadás korábban indult, ugyanarra az mp-re, mint hogy én betettem az építést, ugyanarra az mp-re, így pedig először a támadásnak kellett volna rezi nélküli falun csapódnia, utána épült volna fel a rezi, és az 59-es hullámok nem vittek volna hűséget, mivel már lett volna rezi. Vagy rosszul tudom? Előre is köszi a választ, üdv Daw. (sitter) ---- Csak én gondolom úgy, hogy nem elég körültekintőek az mh-k kiválasztásakor az illetékesek? : D Tegye már fel virtuális kezét az, aki a levelezésben található kérdéseimből az mp-ben indítható támadáshullámok lehetséges számára asszociált például. : D Hozzáteszem, utána játékostárstól kaptam egyértelmű választ a kérdésemre, ami annyi lenne (és jó lett volna, ha az mh megérti a kérdést, és valami hasonlót válaszol, nem totál más témáról kezd el írni), hogy azonos mp-re érkező támadás, és mp-re befejeződő építés közül mindig, minden esetben az építési esemény történik meg hamarabb, indítási időktől függetlenül.
![]() http://travilog.org.ua/hu/6148195/66...d4c424ff6d/1/1 http://www.travian.hu/?uc=hu4_4639 Legutolsó módosítás DawiD88 által; dátum: 2010-08-28 18:36.. |
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Téma eszközök | |
| Display Modes | |
|